Raaka-aineet
-
2000 g Maidoton perunasosepellettipakaste
-
4 dl Sokeroimaton soijajuoma
-
5 g Jodioitu suola
-
200 g Sipulikuutio
-
50 g Rypsiöljy
-
800 g Tomaattimurska
-
100 g Tomaattisose
-
6 dl Vesi
-
800 g Soijarouhekypsä
-
400 g Mustapapusäilyke
-
200 g Porkkanaraaste
-
200 g Aurinkokuivattu tomaattisuikale
-
30 g Balsamiviinietikka
-
25 g Kasvisliemijauhe
-
20 g Valkosipulimurska
-
10 g Sokeri
-
4 g Mustapippurirouhe
-
2 g Kuivattu timjami
-
2 g Paprikajauhe
-
8 g Jodioitu suola
Lisätiedot
Annoskoko: noin 260 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,100 kg
Vegaaninen
Allergeenit: soija
Merkinnät: VEG, M, G, SO, VS
Annoksen (260 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Valmista ensin perunasose. Kaada perunasosepelletit GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää suola ja soijajuoma. Kypsennä yhdistelmäuunissa ilman kantta n. 20 min. Sekoita sose.
Valmista mustapapu-soijarouhekastike. Kuullota sipuleita hetki rypsiöljyssä. Lisää loput kastikkeen ainekset pataan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Laita kastike voidellun vuoan (GN 1/1 65) pohjalle. Laita perunasose kastikkeen päälle ja kypsennä vuokaa 170 °C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.