Shepherd’s pie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
2000 g maidoton perunasosepelletti pakaste
4 dl sokeroimaton soijajuoma
5 g jodioitu suola
200 g sipulikuutio
50 g rypsiöljy
800 g tomaattimurska
100 g tomaattisose
6 dl vesi
800 g soijarouhe kypsä
400 g mustapapu säilyke
200 g porkkanaraaste
200 g aurinkokuivattu tomaattisuikale
30 g balsamiviinietikka
25 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
20 g valkosipulimurska
10 g sokeri
4 g mustapippurirouhe
2 g kuivattu timjami
2 g paprikajauhe
8 g jodioitu suola

Ravintoarvot

92,72 kcal / 387,95 kJ
Energia
2,11 g
Rasva
0,28 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,35 g
Hiilihydraatti
2,43 g
Ravintokuitu
4,47 g
Proteiini
0,53 g
Suola
Tulosta

Shepherd’s pie

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: noin 260 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,100 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs

Annoksen (260 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Valmista ensin perunasose. Kaada perunasosepelletit GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää suola ja soijajuoma. Kypsennä yhdistelmäuunissa ilman kantta n. 20 min. Sekoita sose.

Valmista mustapapu-soijarouhekastike. Kuullota sipuleita hetki rypsiöljyssä. Lisää loput kastikkeen ainekset pataan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Laita kastike voidellun vuoan (GN 1/1 65) pohjalle. Laita perunasose kastikkeen päälle ja kypsennä vuokaa 170 °C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Härkäpapu-makaronilaatikko
seuraava
Punajuuri-nyhtökauravuoka
edellinen
Härkäpapu-makaronilaatikko
seuraava
Punajuuri-nyhtökauravuoka