Shepherd’s pie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
2000 g Maidoton perunasosepelletti pakaste
4 dl Sokeroimaton soijajuoma
5 g Jodioitu suola
200 g Sipulikuutio
50 g Rypsiöljy
800 g Tomaattimurska
100 g Tomaattisose
6 dl Vesi
800 g Soijarouhe kypsä
400 g Mustapapu säilyke
200 g Porkkanaraaste
200 g Aurinkokuivattu tomaattisuikale
30 g Balsamiviinietikka
25 g Kasvisliemijauhe
20 g Valkosipulimurska
10 g Sokeri
4 g Mustapippurirouhe
2 g Kuivattu timjami
2 g Paprikajauhe
8 g Jodioitu suola

Ravintoarvot

92,72 kcal / 387,95 kJ
Energia
2,11 g
Rasva
0,28 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,35 g
Hiilihydraatti
2,43 g
Ravintokuitu
4,47 g
Proteiini
0,53 g
Suola
Tulosta

Shepherd’s pie

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: noin 260 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,100 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija
Merkinnät: VEG, M, G, SO, VS

Annoksen (260 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Valmista ensin perunasose. Kaada perunasosepelletit GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää suola ja soijajuoma. Kypsennä yhdistelmäuunissa ilman kantta n. 20 min. Sekoita sose.

Valmista mustapapu-soijarouhekastike. Kuullota sipuleita hetki rypsiöljyssä. Lisää loput kastikkeen ainekset pataan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Laita kastike voidellun vuoan (GN 1/1 65) pohjalle. Laita perunasose kastikkeen päälle ja kypsennä vuokaa 170 °C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Härkäpapu-makaronilaatikko
seuraava
Punajuuri-nyhtökauravuoka
edellinen
Härkäpapu-makaronilaatikko
seuraava
Punajuuri-nyhtökauravuoka