Shepherd’s pie

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Ravintoarvot (per 100 g)

92,72 kcal / 387,95 kJ
Energia
2,11 g
Rasva
0,28 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,35 g
Hiilihydraatti
2,43 g
Ravintokuitu
4,47 g
Proteiini
0,53 g
Suola
Tulosta

Shepherd’s pie

Shepherd's pie | Shepherd's pie

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: noin 260 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,100 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija
Merkinnät: VEG, M, G, SO, VS

Annoksen (260 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Valmista ensin perunasose. Kaada perunasosepelletit GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää suola ja soijajuoma. Kypsennä yhdistelmäuunissa ilman kantta n. 20 min. Sekoita sose.

Valmista mustapapu-soijarouhekastike. Kuullota sipuleita hetki rypsiöljyssä. Lisää loput kastikkeen ainekset pataan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Tarkista maku. Laita kastike voidellun vuoan (GN 1/1 65) pohjalle. Laita perunasose kastikkeen päälle ja kypsennä vuokaa 170 °C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

admin

edellinen
Härkäpapu-makaronilaatikko
seuraava
Punajuuri-nyhtökauravuoka
edellinen
Härkäpapu-makaronilaatikko
seuraava
Punajuuri-nyhtökauravuoka