Yhteistyö

Kampanja tekee laaja-alaista yhteistyötä ravintola-alan yritysten ja erilaisten organisaatioiden kanssa.  

Yritykset

Jamix

Jamix Oy on monipuolisten, ruokapalveluille suunnattujen ammattiohjelmien tuottaja. JAMIX RUOKATUOTANTO ohjelmistoa on käytetty Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanjassa julkaistavan reseptiikan kehittämisessä ja keväällä 2019 reseptiikkaa testanneille yhteistyöruokapalveluille reseptien toimittamisessa. Reseptien yhteydessä julkaistut ravintoarvotiedot on saatu Jamix Oyn tarjoamasta ohjelmistosta ja ne pohjautuvat Finelin elintarviketietokantaan. Kampanja tekee yhteistyötä Jamix Oyn kanssa myös viestinnän saralla.

Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptit ovat saatavilla myös Jamixin RUOKATUOTANTO ENTERPRISE -ohjelman reseptipalvelussa. Jamixin ohjelmaa käyttävät ruokapalvelut voivat ohjelman RUOKA -osiossa olevassa reseptipalvelussa selata tarjolla olevia ruokaohjeita ja siirtää ne suoraan omiin ruokaohjeisiinsa.

Kespro

Kespro on elintarviketukku, jonka omistaa Kesko Oyj. Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja tekee Kespron kanssa yhteistyötä reseptiikasta kiinnostuneiden ruokapalveluiden tavoittamiseksi tapahtumien ja viestinnän saralla.

Kespron jäsenlehdessä ja teemanumerossa julkaistut uutiset:
Helsingin yliopistossa kehitettiin ilmastokestävää reseptiikkaa ammattikeittiöille (Julkaistu 11.9.2019)
Ilmastokestävää lounasruokaa (Julkaistu 24.9.2019)

Planti

Planti valmistaa soija- ja kaurapohjaisia tuotteita, jotka soveltuvat käytettäväksi ruoanlaitossa tai nautittaviksi välipaloina. Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja tekee yhteistyötä Plantin kanssa viestinnän ja tuotesponsoroinnin saralla.

Tarhurin papu

Tarhurin papu on vegaanisia, jalostettuja tuotteita valmistava yritys. Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja tekee yhteistyötä Tarhurin pavun viestinnän ja tuotesponsoroinnin saralla.

Jalofoods

Jalofoods tunnetaan muun muassa soijapohjaisten, proteiinipitoisten tuotteiden valmistajana. Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja tekee yhteistyötä Jalofoodsin kanssa viestinnän ja tuotesponsoroinnin saralla.

Gold & Green

Gold&Green Foods tunnetaan kaurapohjaisten, proteiinipitoisten tuotteiden valmistajana. Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja tekee yhteistyötä Gold&Green Foodsin kanssa viestinnän ja tuotesponsoroinnin saralla.

Järjestöt

Ammattikeittiöosaajat

Kampanja tekee pitkäjänteistä yhteistyötä Ammattikeittiöosaajien kanssa. Reseptiikan kehitysvaiheessa Ilmastokestävyys keittiössä -hankkeen saama tuki Ammattikeittiöosaajajilta oli arvokkaana apuna niin yhteistyöruokapalveluiden löytämisessä kuin reseptiikan kehitykseen liittyvien tekijöiden huomioimisessa. Tällä hetkellä kampanja tekee yhteistyötä Ammattikeittiöosaajien kanssa muun muassa seminaarin ja viestinnän tiimoilta.

Maan ystävät

Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja tekee yhteistyötä Maan ystävien kanssa muun muassa viestinnän ja kampanjoinnin saralla.

Vegaaniliitto

Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja tekee yhteistyötä Vegaaniliiton kanssa muun muassa viestinnän ja kampanjoinnin saralla.

350 Suomi

Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja tekee yhteistyötä 350 Suomen kanssa muun muassa viestinnän ja kampanjoinnin saralla.

Kampanjat

Vegaanihaaste

Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja tekee yhteistyötä Vegaanihaasteen kanssa kannustamalla ruokapalveluiden asiakkaita haastamaan omat ruokapalvelunsa tarjoamaan ilmastokestävää kasvisruokaa.

Julkishallinnolliset tahot

Helsingin kaupunki

Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanja tekee yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa tapahtumajärjestämisen tiimoilta.

Kampanjan ja Helsingin kaupungin tapahtuma järjestetään kaupungintalolla 12.11.2019. Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta.


Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanjan kanssa?

Ota yhteyttä osoitteeseen climatekitchen@helsinki.fi