Härkäpapu-makaronilaatikko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1200 g täysjyvämakaroni
300 g sipulikuutio
800 g Tarhurin papu -härkäpapurouhe
3.5 l vesi
1 l kaurakerma
50 g kasvisliemijauhe
100 g kikhernejauho
10 g jodioitu suola
20 g valkosipulijauhe
5 g sipulijauhe
5 g paprikajauhe
2 g kuivattu timjami
6 g mustapippurirouhe

Ravintoarvot

123,41 kcal / 516,36 kJ
Energia
3,17 g
Rasva
0,68 g
Tyydyttyneet rasvahapot
17,29 g
Hiilihydraatti
2,85 g
Ravintokuitu
5,36 g
Proteiini
0,54 g
Suola
Tulosta

Härkäpapu-makaronilaatikko

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: glluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Sekoita makaronit, sipulikuutiot ja härkäpapuvalmiste keskenään. Laita voideltuun pakkiin (GN 1/1 65). Sekoita keskenään vesi, kaurakerma, kasvisliemijauhe, kikhernejauho, suola ja mausteet. Kaada liemi pakkiin makaronien joukkoon. Kypesennä uunissa yhdistelmäpaistolla (50% höyry) 160 °C 50-60 minuuttia.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Linssi-perunakiusaus
seuraava
Shepherd’s pie
edellinen
Linssi-perunakiusaus
seuraava
Shepherd’s pie