Raaka-aineet
-
1200 g Täysjyvämakaroni
-
300 g Sipulikuutio
-
800 g Tarhurin rouhe -härkäpapuvalmiste
-
3.5 l Vesi
-
1 l Kaurakerma
-
50 g Kasvisliemijauhe
-
100 g Kikhernejauho
-
10 g Jodioitu suola
-
20 g Valkosipulijauhe
-
5 g Sipulijauhe
-
5 g Paprikajauhe
-
2 g Kuivattu timjami
-
6 g Mustapippurirouhe
Lisätiedot
Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: glluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS
Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Sekoita makaronit, sipulikuutiot ja härkäpapuvalmiste keskenään. Laita voideltuun pakkiin (GN 1/1 65). Sekoita keskenään vesi, kaurakerma, kasvisliemijauhe, kikhernejauho, suola ja mausteet. Kaada liemi pakkiin makaronien joukkoon. Kypesennä uunissa yhdistelmäpaistolla (50% höyry) 160 °C 50-60 minuuttia.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.