Raaka-aineet
-
1000 g Vihreä säilykelinssi
-
3500 g Peruna-sipulisekoituspakaste
-
500 g Palsternakkasuikalepakaste
-
2 l Kaurakerma
-
150 g Tomaattisose
-
30 g Maissitärkkelys
-
50 g Kasvisliemijauhe
-
30 g Valkosipulimurska
-
6 g Kuivattu rosmariini
-
4 g Paprikajauhe
-
16 g Jodioitu suola
Lisätiedot
Annoskoko: 330 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,600 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS
HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.
Annoksen (330 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Huuhtele ja valuta linssit. Sekoita linssit, peruna-sipulisekoitus ja palsternakkasuikaleet keskenään ja laita voideltuun pakkiin (1/1 GN 65).
Sekoita kaurakermaan tomaattisose, maissitärkkelys, kasvisliemijauhe ja mausteet. Kaada seos vuokaan ja sekoita. Paista yhdistelmätoiminnolla (höyry 50%) 160 °C 50-60 minuuttia.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Linssi-perunakiusauksen kylmävalmistusreseptin löydät täältä.