Linssilasagnette

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Ravintoarvot (per 100 g)

105,60 kcal / 441,84 kJ
Energia
3,28 g
Rasva
0,85 g
Tyydyttyneet rasvahapot
13,93 g
Hiilihydraatti
1,87 g
Ravintokuitu
3,74 g
Proteiini
0,48 g
Suola
Tulosta

Linssilasagnette

Lentil lasagne | Linslasagnette

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 8,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

Annoksen (lasagnette 400 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Siivilöi, huuhtele ja valuta linssit. Sekoita keskenään kylminä tomaattimurska, vesi, kaurakerma, juuressuikaleet, linssit, aurinkokuivatut tomaatit, kasvisliemijauhe ja mausteet. Lisää voideltuun vuokaan (1/1 GN 65) kypsentämättömänä lasagnetet. Kaada tomaattikastike päälle ja sekoita. Lisää vegaaninen juustoraaste lopuksi pinnalle ja paista yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin tunti.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Linssilasagneten kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

admin

edellinen
Savutofukiusaus
seuraava
Linssi-perunakiusaus
edellinen
Savutofukiusaus
seuraava
Linssi-perunakiusaus