Raaka-aineet
-
3000 g Tomaattimurska
-
2 l Vesi
-
1 l Kaurakerma
-
500 g Juuressuikalesekotuspakaste
-
1600 g Vihreä säilykelinssi
-
300 g Aurinkokuivattu tomaattisuikale
-
40 g Kasvisliemijauhe
-
30 g Sokeri
-
20 g Valkosipulimurska
-
6 g Kuivattu basilika
-
6 g Mustapippurirouhe
-
12 g Jodioitu suola
-
800 g Täysjyvälasagnette
-
200 g Vegaaninen juustoraaste
Lisätiedot
Annoskoko: 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 8,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS
Annoksen (lasagnette 400 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Sekoita keskenään kylminä tomaattimurska, vesi, kaurakerma, juuressuikaleet, linssit, aurinkokuivatut tomaatit, kasvisliemijauhe ja mausteet. Lisää voideltuun vuokaan (1/1 GN 65) kypsentämättömänä lasagnetet. Kaada tomaattikastike päälle ja sekoita. Lisää vegaaninen juustoraaste lopuksi pinnalle ja paista yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin tunti.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Linssilasagneten kylmävalmistusreseptin löydät täältä.