Linssilasagnette

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
3000 g tomaattimurska
2 l vesi
1 l kaurakerma
500 g juuressuikalesekotus pakaste
1600 g vihreä säilykelinssi
300 g aurinkokuivattu tomaattisuikale
40 g kasvisliemijauhe
30 g sokeri
20 g valkosipulimurska
6 g kuivattu basilika
6 g mustapippurirouhe
12 g jodioitu suola
800 g täysjyvälasagnette
200 g vegaaninen juustoraaste

Ravintoarvot

105,60 kcal / 441,84 kJ
Energia
3,28 g
Rasva
0,85 g
Tyydyttyneet rasvahapot
13,93 g
Hiilihydraatti
1,87 g
Ravintokuitu
3,74 g
Proteiini
0,48 g
Suola
Tulosta

Linssilasagnette

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 8,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

Annoksen (lasagnette 400 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Siivilöi, huuhtele ja valuta linssit. Sekoita keskenään kylminä tomaattimurska, vesi, kaurakerma, juuressuikaleet, linssit, aurinkokuivatut tomaatit, kasvisliemijauhe ja mausteet. Lisää voideltuun vuokaan (1/1 GN 65) kypsentämättömänä lasagnetet. Kaada tomaattikastike päälle ja sekoita. Lisää vegaaninen juustoraaste lopuksi pinnalle ja paista yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin tunti.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Linssilasagneten kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Savutofukiusaus
seuraava
Linssi-perunakiusaus
edellinen
Savutofukiusaus
seuraava
Linssi-perunakiusaus