Linssilasagnette

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Ravintoarvot (per 100 g)

105,60 kcal / 441,84 kJ
Energia
3,28 g
Rasva
0,85 g
Tyydyttyneet rasvahapot
13,93 g
Hiilihydraatti
1,87 g
Ravintokuitu
3,74 g
Proteiini
0,48 g
Suola
Tulosta

Linssilasagnette

Lentil lasagne | Linslasagnette

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 8,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

Annoksen (lasagnette 400 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Temperoi pakastettu juuressuikalesekoitus yön yli kylmiössä. Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Huuhtele ja valuta linssit. Sekoita vesi, kaurakerma, tomaattimurska ja mausteet keskenään. Yhdistä kastikkeeseen juuressuikaleet, linssit, aurinkokuivatut tomaatit ja pasta. Sekoita seos ja kaada GN-astiaan. Lisää vegaaninen juustoraaste lopuksi pinnalle. Paista yhdistelmätoiminnolla (50 % Höyry) +140°C, kunnes ruoan sisälämpötila on +80°C. 

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta.

admin

edellinen
Savutofukiusaus
seuraava
Linssi-perunakiusaus
edellinen
Savutofukiusaus
seuraava
Linssi-perunakiusaus