Savutofukiusaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1150 kylmäsavutofu Jalotofu
30 g kylmätärkkelys
4 dl kaurajuoma
1.6 l kaurakerma
50 g kasvisliemijauhe
3 g kuivattu timjami
6 g mustapippurirouhe
6 g paprikajauhe
16 g jodioitu suola
4000 g peruna-sipulisekoitus pakaste
40 g dijonsinappi
20 g valkosipulimurska

Ravintoarvot

116,87 kcal / 489 kJ
Energia
4,65 g
Rasva
1,01 g
Tyydyttyneet rasvahapot
14,34 g
Hiilihydraatti
0,90 g
Sokeri
0,86 g
Ravintokuitu
3,19 g
Proteiini
0,65 g
Suola
Tulosta

Savutofukiusaus

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, sinappi, soija
Merkinnät: VEG, M, SO, VS

Annoksen (kiusaus 300 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Kuutioi savutofu. Jos käytät pakastetuotteita, temperoi ne yön yli kylmiössä. Sekoita kylmätärkkelys kaurajuomaan voimakkaasti vatkaten. Lisää kaurakerma ja mausteet. Yhdistä peruna-sipulisekoitus ja savutofukuutiot kastikkeeseen. Sekoita seos ja kaada GN-vuokaan. Paista yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 160 °C kunnes ruoan sisälämpötila on +80°C. 

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C.  

VINKKI! Savutofun voi korvata myös Jalotofun maustamattomalla- tai marinoidulla tofulla, jos haluaa kiusauksesta miedomman makuisen. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta.

edellinen
Nyhtökaura-kaalilaatikko
seuraava
Linssilasagnette
edellinen
Nyhtökaura-kaalilaatikko
seuraava
Linssilasagnette