Savutofukiusaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1150 g Kylmäsavutofu Jalotofu
4000 g Peruna-sipulisekoitus pakaste
1.6 l Kaurakerma
4 dl Kaurajuoma
50 g Kasvisliemijauhe
40 g Dijon-sinappi
30 g Maissitärkkelys
20 g Valkosipulimurska
3 g Kuivattu timjami
6 g Mustapippurirouhe
6 g Paprikajauhe
16 g Jodioitu suola

Ravintoarvot

116,87 kcal / 489 kJ
Energia
4,65 g
Rasva
1,01 g
Tyydyttyneet rasvahapot
14,34 g
Hiilihydraatti
0,90 g
Sokeri
0,86 g
Ravintokuitu
3,19 g
Proteiini
0,65 g
Suola
Tulosta

Savutofukiusaus

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, sinappi, soija
Merkinnät: VEG, M, SO, VS

Annoksen (kiusaus 300 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuutioi savutofu. Laita perunasipulisekoitus ja savutofukuutiot voideltuun vuokaan (GN 1/1 65). Lisää mausteet, kasvisliemijauhe, kauramaito ja maissitärkkelys kaurakerman joukkoon ja sekoita huolellisesti. Kaada kermaliemi vuokaan ja sekoita. Paista yhdistelmätoiminolla (höyry 50%) 160 °C noin 1 tunti.

VINKKI! Savutofun voi korvata myös Jalotofun maustamattomalla- tai marinoidulla tofulla, jos haluaa kiusauksesta miedomman makuisen.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Savutofukiusauksen kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Nyhtökaura-kaalilaatikko
seuraava
Linssilasagnette
edellinen
Nyhtökaura-kaalilaatikko
seuraava
Linssilasagnette