Raaka-aineet
-
1150 g KylmäsavutofuJalotofu
-
4000 g Peruna-sipulisekoituspakaste
-
1.6 l Kaurakerma
-
4 dl Kaurajuoma
-
50 g Kasvisliemijauhe
-
40 g Dijon-sinappi
-
30 g Maissitärkkelys
-
20 g Valkosipulimurska
-
3 g Kuivattu timjami
-
6 g Mustapippurirouhe
-
6 g Paprikajauhe
-
16 g Jodioitu suola
Lisätiedot
Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, sinappi, soija
Merkinnät: VEG, M, SO, VS
Annoksen (kiusaus 300 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kuutioi savutofu. Laita perunasipulisekoitus ja savutofukuutiot voideltuun vuokaan (GN 1/1 65). Lisää mausteet, kasvisliemijauhe, kauramaito ja maissitärkkelys kaurakerman joukkoon ja sekoita huolellisesti. Kaada kermaliemi vuokaan ja sekoita. Paista yhdistelmätoiminolla (höyry 50%) 160 °C noin 1 tunti.
VINKKI! Savutofun voi korvata myös Jalotofun maustamattomalla- tai marinoidulla tofulla, jos haluaa kiusauksesta miedomman makuisen.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Savutofukiusauksen kylmävalmistusreseptin löydät täältä.