Punajuuri-nyhtökauravuoka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
2000 g punajuurisuikale pakaste
2000 g peruna-sipulisekoitus pakaste
500 g Nyhtökaura maustamaton
400 g valkopapu säilyke
200 g vegaaninen juustoraaste
1 l kaurakerma 15% gluteeniton
8 dl sokeroimaton soijajuoma
60 g maissitärkkelys
30 g valkosipulimurska
40 g kasvisliemijauhe
4 g kuivattu timjami
6 g paprikajauhe
4 g mustapippurirouhe
10 g jodioitu suola

Ravintoarvot

113,58 kcal / 475,21 kJ
Energia
4,14 g
Rasva
1,09 g
Tyydyttyneet rasvahapot
11,97 g
Hiilihydraatti
2,12 g
Ravintokuitu
5,57 g
Proteiini
0,64 g
Suola
Tulosta

Punajuuri-nyhtökauravuoka

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, soija
Merkinnät: VEG, M, SO, VS

HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.

Annoksen (vuoka 300 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Sekoita keskenään punajuurisuikaleet, peruna-sipulisekoitus, vegaaninen juustoraaste, nyhtökaura ja valkopavut. Laita voideltuun vuokaan (1/1 GN 65). Sekoita soijajuoma ja kaurakerma keskenään. Lisää joukkoon kasvisliemijauhe, maissitärkkelys, suola ja mausteet. Kaada vuokaan. Paista yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 160 °C noin 50 minuuttia.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Punajuuri-nyhtökauravuoan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

 

edellinen
Shepherd’s pie
seuraava
Härkäpapu-pastavuoka
edellinen
Shepherd’s pie
seuraava
Härkäpapu-pastavuoka