Raaka-aineet
-
2000 g Punajuurisuikalepakaste
-
2000 g Peruna-sipulisekoituspakaste
-
500 g Nyhtökauramaustamaton
-
400 g Valkopapusäilyke
-
200 g Vegaaninen juustoraaste
-
1 l Kaurakerma
-
8 dl Sokeroimaton soijajuoma
-
60 g Maissitärkkelys
-
30 g Valkosipulimurska
-
40 g Kasvisliemijauhe
-
4 g Kuivattu timjami
-
6 g Paprikajauhe
-
4 g Mustapippurirouhe
-
10 g Jodioitu suola
Lisätiedot
Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, soija
Merkinnät: VEG, M, SO, VS
HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.
Annoksen (vuoka 300 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Sekoita keskenään punajuurisuikaleet, peruna-sipulisekoitus, vegaaninen juustoraaste, nyhtökaura ja valkopavut. Laita voideltuun vuokaan (1/1 GN 65). Sekoita soijajuoma ja kaurakerma keskenään. Lisää joukkoon kasvisliemijauhe, maissitärkkelys, suola ja mausteet. Kaada vuokaan. Paista yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 160 °C noin 50 minuuttia.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Punajuuri-nyhtökauravuoan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.