Härkäpapu-pastavuoka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
800 g täysjyväpennepasta
600 g Tarhurin papu -härkäpapurouhe
400 g valkopapu säilyke
300 g sipulikuutio
200 g paprikakuutio
200 g herne pakaste
1600 g tomaattimurska
1 l vesi
7.5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
30 g kasvisliemijauhe
4 g valkosipulijauhe
4 g mustapippurirouhe
2 g kuivattu oregano
2 g kuivattu basilika
2 g kuivattu timjami
20 g sokeri
30 g balsamiviinietikka
15 g jodioitu suola
200 g vegaaninen juustoraaste

Ravintoarvot

119,06 kcal / 498,15 kJ
Energia
3,67 g
Rasva
1,06 g
Tyydyttyneet rasvahapot
14,62 g
Hiilihydraatti
3,37 g
Ravintokuitu
4,76 g
Proteiini
0,69 g
Suola
Tulosta

Härkäpapu-pastavuoka

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: noin 250 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,200 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

Annoksen (vuoka 250 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Huuhtele ja valuta valkopavut. Sekoita pasta, Tarhurin rouhe, paprikakuutiot, sipulikuutiot, valkopavut sekä herneet keskenään ja laita voideltuun vuokaan (1/1 GN 100). Sekoita tomaattimurskaan vesi, mausteet ja kaurakerma. Kaada vuokaan ja sekoita. Ripottele vegaaninen juustoraaste pinnalle. Paista 160 °C yhdistelmäpaistolla (50% höyry) noin 50 minuuttia.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Härkäpapu-pastavuoan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Punajuuri-nyhtökauravuoka
seuraava
Kukkakaali-kikhernekorma
edellinen
Punajuuri-nyhtökauravuoka
seuraava
Kukkakaali-kikhernekorma