Härkäpapu-pastavuoka

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Ravintoarvot (per 100 g)

119,06 kcal / 498,15 kJ
Energia
3,67 g
Rasva
1,06 g
Tyydyttyneet rasvahapot
14,62 g
Hiilihydraatti
3,37 g
Ravintokuitu
4,76 g
Proteiini
0,69 g
Suola
Tulosta

Härkäpapu-pastavuoka

Broad bean and pasta casserole | Pastagratäng med bondbönor

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: noin 250 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,200 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

Annoksen (vuoka 250 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Huuhtele ja valuta valkopavut. Sekoita pasta, Tarhurin rouhe, paprikakuutiot, sipulikuutiot, valkopavut sekä herneet keskenään ja laita voideltuun vuokaan (1/1 GN 100). Sekoita tomaattimurskaan vesi, mausteet ja kaurakerma. Kaada vuokaan ja sekoita. Ripottele vegaaninen juustoraaste pinnalle. Paista 160 °C yhdistelmäpaistolla (50% höyry) noin 50 minuuttia.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Härkäpapu-pastavuoan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

admin

edellinen
Punajuuri-nyhtökauravuoka
seuraava
Kukkakaali-kikhernekorma
edellinen
Punajuuri-nyhtökauravuoka
seuraava
Kukkakaali-kikhernekorma