Raaka-aineet
-
800 g täysjyväpenne-pasta
-
600 g Tarhurin rouhe -härkäpapuvalmiste
-
400 g Valkopapusäilyke
-
300 g Sipulikuutio
-
200 g Paprikakuutio
-
200 g Hernepakaste
-
1600 g Tomaattimurska
-
1 l Vesi
-
7.5 dl Kaurakerma
-
30 g Kasvisliemijauhe
-
4 g Valkosipulijauhe
-
4 g Mustapippurirouhe
-
2 g Kuivattu oregano
-
2 g Kuivattu basilika
-
2 g Kuivattu timjami
-
20 g Sokeri
-
30 g Balsamiviinietikka
-
15 g Jodioitu suola
-
200 g Vegaaninen juustoraaste
Lisätiedot
Annoskoko: noin 250 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,200 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS
Annoksen (vuoka 250 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Huuhtele ja valuta valkopavut. Sekoita pasta, Tarhurin rouhe, paprikakuutiot, sipulikuutiot, valkopavut sekä herneet keskenään ja laita voideltuun vuokaan (1/1 GN 100). Sekoita tomaattimurskaan vesi, mausteet ja kaurakerma. Kaada vuokaan ja sekoita. Ripottele vegaaninen juustoraaste pinnalle. Paista 160 °C yhdistelmäpaistolla (50% höyry) noin 50 minuuttia.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Härkäpapu-pastavuoan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.