Kukkakaali-kikhernekorma

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
200 g Sipulikuutio
3 g Curry-mausteseos
2 g Kurkuma
2 g Kardemumma
2 g Jauhettu korianteri
1200 g Kikherne säilyke
8 dl Vesi
40 g Kasvisliemijauhe
500 g Perunakuutio kypsä
1000 g Kukkakaali pakaste
30 g Inkivääritahna
30 g Valkosipulimurska
50 g Sitruunamehu
20 g Sokeri
10 g Jodioitu suola
3 g Mustapippurirouhe
50 g Maissitärkkelys
1 l Kaurakerma

Ravintoarvot (per 100 g)

435,71 kJ / 104,14 kcal
Energia
4,87 g
Rasva
0,91 g
Tyydyttyneet rasvahapot
10,27 g
Hiilihydraatti
2,09 g
Ravintokuitu
3,31 g
Proteiini
0,69 g
Suola
Tulosta

Kukkakaali-kikhernekorma

Cauliflower and chickpea korma | Blomkåls- och kikärtskorma

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 225 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,500 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.

Annoksen (kastike 225 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa ja kuullota sipulikuutioita ja kuivamausteita siinä hetki. Huuhtele ja valuta kikherneet. Lisää kaikki muut ainekset paitsi kaurakerma ja maissitärkkelys pataan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää kaurakerma ja maissitärkkelys liotettuna tilkkaan vettä. Kiehauta ja tarkista maku.

Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.

VINKKI! Mikäli kukkakaali on sesongissa, kannatta käyttää tuoretta.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

admin

edellinen
Härkäpapu-pastavuoka
seuraava
Valkopapu-juuressosekeitto
edellinen
Härkäpapu-pastavuoka
seuraava
Valkopapu-juuressosekeitto