Raaka-aineet
-
50 g Kasvisliemijauhe
-
3.2 l Vesi
-
1600 g Peruna-sipulisekoituspakaste
-
1600 g Valkopapusäilyke
-
600 g Bataattikuutiopakaste
-
600 g Porkkanakuutiopakaste
-
30 g Valkosipulimurska
-
4 g Mustapippurirouhe
-
1 g Kuivattu timjami
-
12 g Jodioitu suola
-
6 dl Kaurakerma
Lisätiedot
Annoskoko: 375 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,500 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS
HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.
Annoksen (375 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kiehauta vesi ja kasvisliemijauhe. Lisää joukkoon peruna-sipulisekoitus, porkkana- ja bataattikuutiot sekä mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää kaurakerma. Kiehauta ja soseuta. Tarkista maku.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Valkopapu-juuressosekeiton kylmävalmistusreseptin löydät täältä.