Valkopapu-juuressosekeitto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g Kasvisliemijauhe
3.2 l Vesi
1600 g Peruna-sipulisekoitus pakaste
1600 g Valkopapu säilyke
600 g Bataattikuutio pakaste
600 g Porkkanakuutio pakaste
30 g Valkosipulimurska
4 g Mustapippurirouhe
1 g Kuivattu timjami
12 g Jodioitu suola
6 dl Kaurakerma

Ravintoarvot

65,79 kcal / 275,26 kJ
Energia
1,44 g
Rasva
0,33 g
Tyydyttyneet rasvahapot
9,23 g
Hiilihydraatti
2,20 g
Ravintokuitu
2,20 g
Proteiini
0,48 g
Suola
Tulosta

Valkopapu-juuressosekeitto

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 375 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,500 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.

Annoksen (375 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja kasvisliemijauhe. Lisää joukkoon peruna-sipulisekoitus, porkkana- ja bataattikuutiot sekä mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää kaurakerma. Kiehauta ja soseuta. Tarkista maku.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Valkopapu-juuressosekeiton kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Kukkakaali-kikhernekorma
seuraava
Pinaattipannukakku ja omena-puolukkahilloke
edellinen
Kukkakaali-kikhernekorma
seuraava
Pinaattipannukakku ja omena-puolukkahilloke