Pinaattipannukakku ja omena-puolukkahilloke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
Pinaattipannukakku
500 g Pinaatti pakaste
125 g Maidoton margariini
1.5 l Sokeroimaton soijajuoma
500 g Sokeroimaton soijajugurtti
300 g Puolikarkea vehnäjauho
200 g Kikhernejauho
20 g Leivinjauhe
30 g Sokeri
10 g Jodioitu suola
Omena-puolukkahilloke
300 g Puolukka pakaste
300 g Omenakuutio pakaste
50 g Sokeri
1300 g Puolukkahillo

Ravintoarvot

462,61 kJ / 110,56 kcal
Energia
4,05 g
Rasva
0,90 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,62 g
Hiilihydraatti
2,12 g
Ravintokuitu
4,79 g
Proteiini
0,66 g
Suola
Tulosta

Pinaattipannukakku ja omena-puolukkahilloke

Ainekset

  • Pinaattipannukakku

  • Omena-puolukkahilloke

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 150 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 3,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, soija
Merkinnät: VEG, M, SO

HUOM! Tässä reseptissä ravintoarvot koskevat vain pinaattipannukakkua. Omena-puolukkahillokkeen ravintoarvot löytyvät tästä reseptistä.

Annoksen (pinaattipannukakut 150 g, omena-puolukkahilloke 100 g ja perunasose 240 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Ota pinaatti hyvissä ajoin sulamaan kylmiöön. Sulata margariini. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuihin pakkeihin (2 x GN 1/1). Paista 165 °C noin 30 minuuttia.

Sekoita kaikki hillokkeen raaka-aineet keskenään.

VINKKI! Pinaattipannukakussa voi kikhernejauhon sijaan käyttää myös kotimaista härkäpapujauhoa.

HUOM! Resepti sopii myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi, kun kiinnittää valmistamisen aikana huomiota sulatetun margariinin lämpötilaan tai käyttää margariinin sijaan öljyä. 

Tarjoa pinaattipannukakku omena-puolukkahillokkeen ja perunasoseen kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Valkopapu-juuressosekeitto
seuraava
Härkäpapu-bolognaise ja spagetti
edellinen
Valkopapu-juuressosekeitto
seuraava
Härkäpapu-bolognaise ja spagetti