Härkäpapu-bolognaise ja spagetti

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
400 g Juuressuikalesekotus pakaste
100 g Tomaattisose
2000 g Tomaattimurska
40 g Valkosipulimurska
40 g Kasvisliemijauhe
1.2 l Vesi
4 g Jodioitu suola
25 g Sokeri
30 g Punaviinietikka
6 g Paprikajauhe
4 g Mustapippurirouhe
4 g Yrttiseos
1000 g Tarhurin rouhe -härkäpapuvalmiste

Ravintoarvot (per 100 g)

64,89 kcal / 271,49 kJ
Energia
1,84 g
Rasva
0,24 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,50 g
Hydraatti
3,52 g
Ravintokuitu
3,99 g
Proteiini
0,56 g
Suola
Tulosta

Härkäpapu-bolognaise ja spagetti

Broad bean bolognaise with spaghetti | Bondbönsbolognese meg spagetti

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 220 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,400 kg

Vegaaninen

Kastikkeen allergeenit: Ei allergeeneja
Kastikkeen merkinnät: VEG, M, G, VS

Annoksen (kastike 220 g, spagetti 170 g ja vegaaninen juustoraaste 20 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Laita juuressekoitus, tomaattimurska, tomaattisose, rypsiöljy ja mausteet pataan. Keitä hiljalleen noin 10 min. Lisää härkäpapuvalmiste ja kypsennä vielä hetki. Suurusta tarvittaessa.

Tarjoa täysjyväspagetin ja vegaanisen juustoraasteen kanssa. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

admin

edellinen
Pinaattipannukakku ja omena-puolukkahilloke
seuraava
Linssi-bataattimuhennos
edellinen
Pinaattipannukakku ja omena-puolukkahilloke
seuraava
Linssi-bataattimuhennos