Linssi-bataattimuhennos

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
200 g Sipulikuutio
2 l Vesi
1000 g Tomaattimurska
100 g Tomaattisose
40 g Kasvisliemijauhe
30 g Valkosipulimurska
30 g Inkivääritahna
2 g Jauhettu inkivääri
5 g Juustokumina
2 g Muskottipähkinä
2 g Jauhettu kaneli
14 g Jodioitu suola
800 g Punainen linssi kuivattu
1000 g Bataattikuutio pakaste
500 g Kookosmaito

Ravintoarvot (per 100 g)

108,64 kcal / 454,58 kJ
Energia
3,67 g
Rasva
2,08 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,98 g
Hiilihydraatti
2,00 g
Ravintokuitu
4,80 g
Proteiini
0,73 g
Suola
Tulosta

Linssi-bataattimuhennos

Lentil and sweet potato stew | Lins- och batatgryta

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 245 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,900 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Ei allergeeneja
Merkinnät: VEG, M, G, VS

Annoksen (muhennos 245 g ja ohrasuurimoita 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Laita pataan rypsiöljy, sipuli, vesi, tomaattimurska, tomaattisose ja mausteet. Kiehauta. Lisää joukkoon linssit, bataattikuutiot ja kookosmaito. Hauduta, kunnes lissit ovat kypsiä. Varo keittämästä liian pitkään, etteivät linssit puuroudu.

Tarjoa lähituotetun täysjyväohran kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

admin

edellinen
Härkäpapu-bolognaise ja spagetti
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukan siemenet
seuraava
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukansiemenet
edellinen
Härkäpapu-bolognaise ja spagetti
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukan siemenet
seuraava
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukansiemenet