Härkäpapu-pastavuoka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1600 g tomaattimurska
1 l vesi
7.5 dl kaurakerma, 15%, gluteeniton
30 g kasvisliemijauhe
30 g balsamiviinietikka
20 g sokeri
4 g valkosipulijauhe
4 g mustapippurirouhe
2 g kuivattu oregano
2 g kuivattu basilika
2 g kuivattu timjami
15 g jodioitu suola
800 g täysjyväpennepasta
600 g Tarhurin papu -härkäpapurouhe
400 g valkopapu säilyke
300 g sipulikuutio
200 g paprikakuutio
200 g herne pakaste
200 g vegaaninen juustoraaste

Ravintoarvot

119,06 kcal / 498,15 kJ
Energia
3,67 g
Rasva
1,06 g
Tyydyttyneet rasvahapot
14,62 g
Hiilihydraatti
3,37 g
Ravintokuitu
4,76 g
Proteiini
0,69 g
Suola
Tulosta

Härkäpapu-pastavuoka

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: noin 250 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,200 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

Annoksen (vuoka 250 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Huuhtele ja valuta valkopavut. Sekoita liemen aineet tomaattimurska, vesi, mausteet ja kaurakerma keskenään. Lisää pasta, Tarhurin rouhe, paprikakuutiot, sipulikuutiot, valkopavut sekä herneet ja sekoita. Kaada massa vuokaan (1/1 GN 100) ja ripottele pinnalle vegaaninen juustoraaste. Paista yhdistelmäpaistolla 160°C (50% höyry) noin 50 minuuttia.  

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta. 

edellinen
Linssi-masalakeitto
seuraava
Valkopapu-juuressosekeitto
edellinen
Linssi-masalakeitto
seuraava
Valkopapu-juuressosekeitto