Ainekset
-
Pinaattipannukakku
-
500 g pinaattipakaste
-
125 g maidoton margariini
-
1.5 l sokeroimaton soijajuoma
-
500 g sokeroimaton soijajugurtti
-
300 g puolikarkea vehnäjauho
-
200 g kikhernejauho
-
20 g leivinjauhe
-
30 g sokeri
-
10 g jodioitu suola
-
Omena-puolukkahilloke
-
300 g puolukkapakaste
-
300 g omenakuutiopakaste
-
50 g sokeri
-
1300 g puolukkahillo
Valmistusohje
Annoskoko: 150 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 3,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: soija, gluteeni, vehnä
Merkinnät: L, M, V, So, A
HUOM! Tässä reseptissä ravintoarvot koskevat vain pinaattipannukakkua. Omena-puolukkahillokkeen ravintoarvot löytyvät tästä reseptistä.
Annoksen (pinaattipannukakut 150 g, omena-puolukkahilloke 100 g ja perunasose 240 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Ota pinaatti hyvissä ajoin sulamaan kylmiöön. Sulata margariini. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuihin pakkeihin (2 x GN 1/1). Paista 165 °C noin 30 minuuttia.
Sekoita kaikki hillokkeen raaka-aineet keskenään.
VINKKI! Pinaattipannukakussa voi kikhernejauhon sijaan käyttää myös kotimaista härkäpapujauhoa.
HUOM! Resepti sopii myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi, kun kiinnittää valmistamisen aikana huomiota sulatetun margariinin lämpötilaan tai käyttää margariinin sijaan öljyä.
Tarjoa pinaattipannukakku omena-puolukkahillokkeen ja perunasoseen kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.