Mausteinen papukeitto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
3 l vesi
1600 g papusekoitus säilyke
1200 g perunakuutio kypsä
1000 g tomaattimurska
800 g juuressuikalesekotus
800 g maissi
50 g rypsiöljy
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
40 g sokeri
30 g valkosipulimurska
6 g juustokumina
6 g mustapippurirouhe
3 g kuivattu oregano
6 g jodioitu suola
40 g persilja pakaste

Ravintoarvot

368,14 kJ /87,99 kcal
Energia
1,63 g
Rasva
0,21 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,95 g
Hiilihydraatti
3,19 g
Ravintokuitu
3,54 g
Proteiini
0,51 g
Suola
Tulosta

Mausteinen papukeitto

Ainekset

Valmistusohje

PerAnnoskoko: noin 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,950 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (400 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Valuta ja huuhtele pavut. Mittaa kaikki ainekset persiljaa lukuun ottamatta GN-astiaan. Kuumenna uunissa höyrytoiminnolla kannen alla välillä sekoittaen, kunnes ruoan lämpötila on +80°C. Lisää persilja ja tarkista maku.  

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 

Huom! Reseptillä valmistettu ruoka onnistuu parhaiten, mikäli nesteen lisää keiton joukkoon mahdollisimman myöhäisessä vaiheessa. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta. 

edellinen
Punajuuri-nyhtökauravuoka
seuraava
Linssi-masalakeitto
edellinen
Punajuuri-nyhtökauravuoka
seuraava
Linssi-masalakeitto