Härkistä ja mustapapuja BBQ

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
200 g Sipulikuutio
1500 g Tomaattimurska
700 g Mustapapu säilyke
6 dl Vesi
400 g Maissi pakaste
300 g Paprikakuutio
100 g BBQ-kastike
20 g Valkosipulimurska
20 g Kasvisliemijauhe
20 g Sokeri
4 g Mustapippurirouhe
4 g Paprikajauhe
2 g Chilijauhe
10 g Jodioitu suola
500 g Härkis maustamaton

Ravintoarvot (per 100 g)

479,27 kJ / 114,54 kcal
Energia
3,47 g
Rasva
0,32 g
Tyydyttyneet rasvahapot
13,40 g
Hiilihydraatti
3,71 g
Ravintokuitu
5,35 g
Proteiini
0,77 g
Suola
Tulosta

Härkistä ja mustapapuja BBQ

HÄRKIS AND BLACK BEAN BBQ | HÄRKIS OCH SVARTA BÖNOR BBQ 

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: VEG, M, G, VS

Annoksen (kastike 200 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa ja kuullota sipulikuutioita siinä hetki. Lisää muut ainekset Härkistä lukuun ottamatta ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Lisää Härkis ja kiehauta. Tarkista maku.

Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Härkistä ja mustapapuja BBQn kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

admin

edellinen
Chili con papu
seuraava
Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa
edellinen
Chili con papu
seuraava
Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa