Chili con papu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
200 g Sipulikuutio
1.2 l Vesi
2000 g Tomaattimurska
600 g Porkkanaviipale
600 g Kidneypapu säilyke
600 g Soijarouhe kypsä
200 g Maissi pakaste
40 g Kasvisliemijauhe
40 g Punaviinietikka
40 g Sokeri
30 g Valkosipulimurska
20 g Kaakaojauhe sokeroimaton
8 g Juustokumina
3 g Jauhettu kaneli
3 g Mustapippurirouhe
16 g Jodioitu suola
100 g Maissitärkkelys

Ravintoarvot

352,33 kJ / 84,21 kcal
Energia
1,78 g
Rasva
0,28 g
Tyydyttyneet rasvahapot
11,58 g
Hiilihydraatti
2,94 g
Ravintokuitu
3,74 g
Proteiini
0,77 g
Suola
Tulosta

Chili con papu

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: noin 260 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,150 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Soija
Merkinnät: VEG, M, G, SO, VS

Annoksen (kastike 260 g ja ohrasuurimoiden 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuullota sipulikuutioita rypsiöljyssä hetki. Laita loput ainekset pataan ja hauduta 15 minuuttia. Lisää vesitilkkaan liuotettu maissitärkkelys ja kiehauta. Tarkista maku.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Chili con papu -kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

 

Aioli
edellinen
Aioli
seuraava
Härkistä ja mustapapuja BBQ
Aioli
edellinen
Aioli
seuraava
Härkistä ja mustapapuja BBQ