Raaka-aineet
-
1500 g Tomaattimurska
-
700 g Mustapapusäilyke
-
6 dl Vesi
-
500 g Härkismaustamaton
-
400 g Maissipakaste
-
300 g Paprikakuutio
-
200 g Sipulikuutio
-
100 g BBQ-kastike
-
50 g Rypsiöljy
-
20 g Valkosipulimurska
-
20 g Kasvisliemijauhe
-
20 g Sokeri
-
4 g Mustapippurirouhe
-
4 g Paprikajauhe
-
2 g Chilijauhe
-
10 g Jodioitu suola
Lisätiedot
Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: VEG, M, G, VS
Annoksen (kastike 200 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Kylmävalmistusohje
Huuhtele ja valuta pavut. Sekoita kaikki aineet keskenään GN-astiassa. Kuumenna uunissa yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 140°C kannen alla välillä sekoittaen, kunnes ruoan lämpötila on yli +80°C.
Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.
Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta.