Ainekset
-
50 g rypsiöljy
-
200 g sipulikuutio
-
1500 g tomaattimurska
-
700 g mustapapusäilyke
-
6 dl vesi
-
400 g maissipakaste
-
300 g paprikakuutio
-
100 g BBQ-kastike
-
20 g valkosipulimurska
-
20 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
20 g sokeri
-
4 g mustapippurirouhe
-
4 g paprikajauhe
-
2 g chilijauhe
-
10 g jodioitu suola
-
500 g Härkis original -härkäpapumurskamaustamaton
Valmistusohje
Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: herne, sinappi, selleri
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A
Annoksen (kastike 200 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kuumenna rypsiöljy padassa ja kuullota sipulikuutioita siinä hetki. Lisää muut ainekset Härkistä lukuun ottamatta ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Lisää Härkis ja kiehauta. Tarkista maku.
Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Härkistä ja mustapapuja BBQn kylmävalmistusreseptin löydät täältä.