Härkistä ja mustapapuja BBQ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g rypsiöljy
200 g sipulikuutio
1500 g tomaattimurska
700 g mustapapu säilyke
6 dl vesi
400 g maissi pakaste
300 g paprikakuutio
100 g BBQ-kastike
20 g valkosipulimurska
20 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
20 g sokeri
4 g mustapippurirouhe
4 g paprikajauhe
2 g chilijauhe
10 g jodioitu suola
500 g Härkis original -härkäpapumurska maustamaton

Ravintoarvot

479,27 kJ / 114,54 kcal
Energia
3,47 g
Rasva
0,32 g
Tyydyttyneet rasvahapot
13,40 g
Hiilihydraatti
3,71 g
Ravintokuitu
5,35 g
Proteiini
0,77 g
Suola
Tulosta

Härkistä ja mustapapuja BBQ

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: herne, sinappi, selleri
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A

Annoksen (kastike 200 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa ja kuullota sipulikuutioita siinä hetki. Lisää muut ainekset Härkistä lukuun ottamatta ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Lisää Härkis ja kiehauta. Tarkista maku.

Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Härkistä ja mustapapuja BBQn kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Chili con papu
seuraava
Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa
edellinen
Chili con papu
seuraava
Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa