Ainekset
-
800 g täysjyväpennepasta
-
600 g Tarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
-
400 g valkopapusäilyke
-
300 g sipulikuutio
-
200 g paprikakuutio
-
200 g hernepakaste
-
1600 g tomaattimurska
-
1 l vesi
-
7.5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
-
30 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
4 g valkosipulijauhe
-
4 g mustapippurirouhe
-
2 g kuivattu oregano
-
2 g kuivattu basilika
-
2 g kuivattu timjami
-
20 g sokeri
-
30 g balsamiviinietikka
-
15 g jodioitu suola
-
200 g vegaaninen juustoraaste
Valmistusohje
Annoskoko: noin 250 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,200 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, vehnä, herne
Merkinnät: L, M, V, Vs, A
Annoksen (vuoka 250 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Huuhtele ja valuta valkopavut. Sekoita pasta, Tarhurin rouhe, paprikakuutiot, sipulikuutiot, valkopavut sekä herneet keskenään ja laita voideltuun vuokaan (1/1 GN 100). Sekoita tomaattimurskaan vesi, mausteet ja kaurakerma. Kaada vuokaan ja sekoita. Ripottele vegaaninen juustoraaste pinnalle. Paista 160 °C yhdistelmäpaistolla (50% höyry) noin 50 minuuttia.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Härkäpapu-pastavuoan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.