Ainekset
-
4000 g maidoton perunasosepellettipakaste
-
7 dl sokeroimaton soijajuoma
-
10 g jodioitu suola
-
100 g maidoton margariini
Valmistusohje
Annoskoko: 240 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,800 kg
Vegaaninen
Allergeenit: Soija
Merkinnät: L, M, G, V, So
Annoksen (pinaattipannukakku 150 g, omena-puolukkahillokkeen ja perunasoseen 240 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kaada perunasosepelletit vuokaan (GN 1/1-65). Lisää neste, suola ja rasva. Höyrykeitä 100 °C noin 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita ja vie tarjolle.
Tarjoa pinaattipannukakun ja omena-puolukkahillokkeen kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.