Puolukkasurvos

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
250 g Puolukka pakaste
50 g Sokeri

Ravintoarvot (per 100 g)

453,68 kJ / 108,43 kcal
Energia
0,55 g
Rasva
0,03 g
Tyydyttyneet rasvahapot
24,03 g
Hiilihydraatti
2,17 g
Ravintokuitu
0,44 g
Proteiini
0,01 g
Suola
Tulosta

Puolukkasurvos

LINGONBERRY COMPOTE | RÅRÖRDA LINGON

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 20 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 0,300 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: VEG, M, G

Annoksen (nyhtökaura-kaalilaatikko 350 g ja puolukkasurvos 20 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Sekoita sokeri sulaneiden puolukoiden joukkoon

Tarjoa nyhtökaura-kaalilaatikon kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

admin

edellinen
Perunasose
ranskalainen linssikeitto
seuraava
Tomaattinen linssikeitto ja aioli
edellinen
Perunasose
ranskalainen linssikeitto
seuraava
Tomaattinen linssikeitto ja aioli