Tomaattinen linssikeitto ja aioli

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
2400 g vihreä säilykelinssi
2 l vesi
1 l omenamehu
1000 g tomaattimurska
600 g porkkanakuutio pakaste
300 g sipulikuutio
100 g tomaattisose
60 g rypsiöljy
60 g kasvisliemijauhe
40 g sitruunamehu, makeuttamaton
30 g valkosipulimurska
4 g kuivattu timjami
3 g laakerinlehti
3 g mustapippurirouhe
14 g jodioitu suola
Aioli
250 g sokeroimaton soijajugurtti
150 g vegaaninen majoneesi
5 g valkosipulimurska

Ravintoarvot

227,62 kJ / 54,40 kcal
Energia
1,25 g
Rasva
0,14 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,05 g
Hiilihydraatti
1,27 g
Ravintokuitu
2,95 g
Proteiini
0,62 g
Suola
Tulosta

Tomaattinen linssikeitto ja aioli

Ainekset

  • Aioli

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 350 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: VEG, M, G, VS

HUOM! Tässä reseptissä ravintoarvot koskevat vain linssikeittoa. Aiolin ravintoarvot löytyvät tästä reseptistä.

Annoksen (350 g ja aioli 20 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Huuhtele ja valuta linssit. Laita kaikki ainekset pataan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Tarkista maku.

Sekoita aiolin ainekset keskenään. Tarjoa tomaattisen linssikeiton kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Tomaattisen linssikeiton kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Puolukkasurvos
seuraava
Seitanmureke ja metsäsienikastike
edellinen
Puolukkasurvos
seuraava
Seitanmureke ja metsäsienikastike