Tomaattinen linssikeitto ja aioli

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Ravintoarvot (per 100 g)

227,62 kJ / 54,40 kcal
Energia
1,25 g
Rasva
0,14 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,05 g
Hiilihydraatti
1,27 g
Ravintokuitu
2,95 g
Proteiini
0,62 g
Suola
Tulosta

Tomaattinen linssikeitto ja aioli

TOMATO LENTIL SOUP WITH AIOLI | TOMAT LINSSOPPA MED AIOLI

Raaka-aineet

  • Aioli

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 350 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: VEG, M, G, VS

HUOM! Tässä reseptissä ravintoarvot koskevat vain linssikeittoa. Aiolin ravintoarvot löytyvät tästä reseptistä.

Annoksen (350 g ja aioli 20 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Huuhtele ja valuta linssit. Laita kaikki ainekset pataan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Tarkista maku.

Sekoita aiolin ainekset keskenään. Tarjoa tomaattisen linssikeiton kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Tomaattisen linssikeiton kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

admin

edellinen
Puolukkasurvos
seuraava
Seitanmureke ja metsäsienikastike
edellinen
Puolukkasurvos
seuraava
Seitanmureke ja metsäsienikastike