Tomaattinen linssikeitto ja aioli

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
2400 g Vihreä säilykelinssi
2 l Vesi
1 l Omenamehu
1000 g Tomaattimurska
600 g Porkkanakuutio pakaste
300 g Sipulikuutio
100 g Tomaattisose
60 g Rypsiöljy
60 g Kasvisliemijauhe
40 g Sitruunamehu
30 g Valkosipulimurska
4 g Kuivattu timjami
3 g Laakerinlehti
3 g Mustapippurirouhe
14 g Jodioitu suola
Aioli
250 g Sokeroimaton soijajugurtti
150 g Vegaaninen majoneesi
5 g Valkosipulimurska

Ravintoarvot

227,62 kJ / 54,40 kcal
Energia
1,25 g
Rasva
0,14 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,05 g
Hiilihydraatti
1,27 g
Ravintokuitu
2,95 g
Proteiini
0,62 g
Suola
Tulosta

Tomaattinen linssikeitto ja aioli

Ainekset

  • Aioli

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 350 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: VEG, M, G, VS

HUOM! Tässä reseptissä ravintoarvot koskevat vain linssikeittoa. Aiolin ravintoarvot löytyvät tästä reseptistä.

Annoksen (350 g ja aioli 20 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Huuhtele ja valuta linssit. Mittaa kaikki ainekset GN-astiaan ja hauduta uunissa kannen alla höyrytoiminnolla välillä sekoittaen, kunnes ruoan lämpötila on +80°C. Tarkista maku.

Sekoita aiolin ainekset keskenään. Tarjoa tomaattisen linssikeiton kanssa.

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C.  


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta.  

edellinen
Linssi-perunakiusaus
seuraava
Punajuuri-nyhtökauravuoka
edellinen
Linssi-perunakiusaus
seuraava
Punajuuri-nyhtökauravuoka