Papu-maapähkinäpata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
300 g Kuorittu maapähkinä
1 l Omenamehu
1.2 l Vesi
20 g Valkosipulimurska
30 g Inkivääritahna
100 g Soijakastike gluteeniton
20 g Sambal Oelek -chilitahna
100 g Tomaattisose
30 g Kasvisliemijauhe
30 g Fariinisokeri
4 g Mustapippurirouhe
800 g Pintopapu säilyke
400 g Parsakaali pakaste
400 g Herne pakaste
80 g Maissitärkkelys

Ravintoarvot

383,87 kJ / 91,74 kcal
Energia
3,63 g
Rasva
0,58 g
Tyydyttyneet rasvahapot
8,34 g
Hiilihydraatti
2,75 g
Ravintokuitu
5,03 g
Proteiini
0,85 g
Suola
Tulosta

Papu-maapähkinäpata

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Soija
Merkinnät: VEG, M, G, SO, VS

Annoksen (pata 200 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Paahda maapähkinöitä uunissa 160 °C 10-15 minuuttia.

Laita omenamehu, vesi, valkosipulimurska, inkivääritahna, soijakastike, Sambal Oelek -chilitahna, tomaattisose, kasvisliemijauhe, fariinisokeri ja mustapippurirouhe kattilaan ja kiehauta.

Siivilöi ja valuta pintopavut. Lisää sulaneet herneet, parsakaalit, paahdetut maapähkinät ja pintopavut kastikkeen joukkoon. Hauduta kastiketta 5-10 minuuttia. Lisää vesitilkkaan liuotettu maissitärkkelys ja kiehauta.

Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.

VINKKI! Pintopapujen sijaan reseptissä voi käyttää lähituotettuja säilykehärkäpapuja. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Papu-maapähkinäpadan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Papu-juuresmafé
seuraava
Perunasose
edellinen
Papu-juuresmafé
seuraava
Perunasose