Papu-maapähkinäpata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1.2 l Vesi
80 g Kylmätärkkelys
100 g Tomaattisose
1 l Omenamehu
100 g Soijakastike gluteeniton
30 g Inkivääritahna
30 g Fariinisokeri
30 g Kasvisliemijauhe
20 g Valkosipulimurska
20 g Sambal Oelek -chilitahna
4 g Mustapippurirouhe
800 g Pintopapu säilyke
400 g Parsakaali pakaste
400 g Herne pakaste
300 g Kuorittu maapähkinä

Ravintoarvot

383,87 kJ / 91,74 kcal
Energia
3,63 g
Rasva
0,58 g
Tyydyttyneet rasvahapot
8,34 g
Hiilihydraatti
2,75 g
Ravintokuitu
5,03 g
Proteiini
0,85 g
Suola
Tulosta

Papu-maapähkinäpata

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Soija
Merkinnät: VEG, M, G, SO, VS

Annoksen (pata 200 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Huuhtele ja valuta pavut. Jos käytät pakastetuotteita, temperoi yön yli kylmiössä. Sekoita kylmätärkkelys veteen voimakkaasti vatkaten. Lisää tomaattisose, omenamehu ja mausteet. Yhdistä kastike pintopapuihin, herneisiin, parsakaaleihin ja maapähkinöihin. Sekoita seos. Kuumenna kattilassa miedolla lämmöllä tai uunissa yhdistelmätoiminnolla 140°C (höyry 50%) kannen alla välillä sekoittaen, kunnes ruoan sisälämpötila on +80°C.  

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta. 

Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukan siemenet
edellinen
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukansiemenet
seuraava
Papu-juuresmafé
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukan siemenet
edellinen
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukansiemenet
seuraava
Papu-juuresmafé