Papu-juuresmafé

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
200 g Sipulikuutio
1500 g Isot juureskuutiot pakaste
500 g Tomaattimurska
1.1 l Vesi
225 g Makeuttamaton maapähkinävoi
50 g Inkivääritahna
40 g Kasvisliemijauhe
20 g Valkosipulimurska
4 g Paprikajauhe
4 g Mustapippurirouhe
10 g Jodioitu suola
1000 g Mustasilmäpapu säilyke
20 g Sitruunamehu
20 g Maissitärkkelys

Ravintoarvot

401,63 kJ / 95,99 kcal
Energia
4,54 g
Rasva
0,66 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,91 g
Hiilihydraatti
3,67 g
Ravintokuitu
4,04 g
Proteiini
0,76 g
Suola
Tulosta

Papu-juuresmafé

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: maapähkinä
Merkinnät: VEG, M, G, VS, A

Annoksen (kastikkeen 200 g ja ohrasuurimoiden 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa/kattilassa ja kuullota sipulikuutioita siinä hetki.

Lisää juureskuutiot, tomaattimurska, vesi, maapähkinävoi, kasvisliemi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

Lisää huuhdellut ja valutetut pavut. Kiehauta. Lisää sitruunamehu ja vesitilkaan liuotettu maissitärkkelys. Kiehauta ja tarkista maku.

Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Papu-juuresmafén kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Metsäsienikastike
seuraava
Papu-maapähkinäpata
edellinen
Metsäsienikastike
seuraava
Papu-maapähkinäpata