Mausteinen papukeitto

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
1000 g Tomaattimurska
1600 g Papusekoitus säilyke
3 l Vesi
1200 g Perunakuutio kypsä
800 g Juuressuikalesekotus pakaste
800 g Maissi
40 g Kasvisliemijauhe
30 g Valkosipulimurska
6 g Juustokumina
3 g Kuivattu oregano
30 g Sitruunamehu
6 g Mustapippurirouhe
40 g Sokeri
6 g Jodioitu suola
40 g Persilja pakaste

Ravintoarvot (per 100 g)

368,14 kJ / 87,99 kcal
Energia
1,63 g
Rasva
0,21 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,95 g
Hiilihydraatti
3,19 g
Ravintokuitu
3,54 g
Proteiini
0,51 g
Suola
Tulosta

Mausteinen papukeitto

SPICY BEAN SOUP | KRYDDIG BÖNSOPPA

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: noin 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,950 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: VEG, M, G, VS

Annoksen (400 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Laita kaikki ainekset persiljaa lukuun ottamatta pataan ja hauduta hiljalleen noin 30 minuuttia. Lisää lopuksi persilja. Tarkista maku.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

admin

edellinen
Linssi-masalakeitto
seuraava
Metsäsienikastike
edellinen
Linssi-masalakeitto
seuraava
Metsäsienikastike