Mausteinen papukeitto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
3 l Vesi
1600 g Papusekoitus säilyke
1200 g Perunakuutio kypsä
1000 g Tomaattimurska
800 g Juuressuikalesekotus pakaste
800 g Maissi
50 g Rypsiöljy
40 g Kasvisliemijauhe
40 g Sokeri
30 g Valkosipulimurska
30 g Sitruunamehu
6 g Juustokumina
6 g Mustapippurirouhe
6 g Jodioitu suola
3 g Kuivattu oregano
40 g Persilja pakaste

Ravintoarvot

368,14 kJ / 87,99 kcal
Energia
1,63 g
Rasva
0,21 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,95 g
Hiilihydraatti
3,19 g
Ravintokuitu
3,54 g
Proteiini
0,51 g
Suola
Tulosta

Mausteinen papukeitto

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: noin 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,950 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: VEG, M, G, VS

Annoksen (400 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Laita kaikki ainekset persiljaa lukuun ottamatta pataan ja hauduta hiljalleen noin 30 minuuttia. Lisää lopuksi persilja. Tarkista maku.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Mausteisen papukeiton kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Linssi-masalakeitto
seuraava
Metsäsienikastike
edellinen
Linssi-masalakeitto
seuraava
Metsäsienikastike