Linssi-masalakeitto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
2.8 l Vesi
2000 g Vihreä säilykelinssi
1000 g Perunakuutio kypsä
1000 g Tomaattimurska
600 g Kesäkurpitsakuutio pakaste
200 g Sipulikuutio
100 g Tomaattisose
50 g Rypsiöljy
40 g Valkosipulimurska
40 g Kasvisliemijauhe
20 g Garam masala-mausteseos
20 g Sokeri
4 g Mustapippurirouhe
3 g Kurkuma
2 g Kardemumma
16 g Jodioitu suola
1 l Kaurakerma

Ravintoarvot

288,56 kJ / 68,97 kcal
Energia
2,56 g
Rasva
0,47 g
Tyydyttyneet rasvahapot
8,08 g
Hiilihydraatti
0,98
Ravintokuitu
2,55 g
Proteiini
0,51 g
Suola
Tulosta

Linssi-masalakeitto

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 8,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.

Annoksen (400 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Siivilöi, huuhtele ja valuta linssit. Laita kaikki ainekset kaurakermaa lukuun ottamatta pataan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Lisää kaurakerma ja tarkista maku.

VINKKI! Käytä tuoretta kesäkurpitsaa sen ollessa sesongissa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Linssi-masalakeiton kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Kikherneitä Tikka Masala
seuraava
Mausteinen papukeitto
edellinen
Kikherneitä Tikka Masala
seuraava
Mausteinen papukeitto