Linssi-masalakeitto

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
2000 g Vihreä säilykelinssi säilyke
1000 g Perunakuutio kypsä
600 g Kesäkurpitsakuutio pakaste
200 g Sipulikuutio
2.8 l Vesi
50 g Rypsiöljy
40 g Valkosipulimurska
1000 g Tomaattimurska
100 g Tomaattisose
40 g Kasvisliemijauhe
4 g Mustapippurirouhe
16 g Jodioitu suola
20 g Garam masala-mausteseos
2 g Kardemumma
3 g Kurkuma
20 g Sokeri
1 l Kaurakerma

Ravintoarvot (per 100 g)

288,56 kJ / 68,97 kcal
Energia
2,56 g
Rasva
0,47 g
Tyydyttyneet rasvahapot
8,08 g
Hiilihydraatti
0,98
Ravintokuitu
2,55 g
Proteiini
0,51 g
Suola
Tulosta

Linssi-masalakeitto

LENTIL MASALA SOUP | MASALASOPPA MED LINSER 

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 8,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.

Annoksen (400 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Siivilöi, huuhtele ja valuta linssit. Laita kaikki ainekset kaurakermaa lukuun ottamatta pataan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Lisää kaurakerma ja tarkista maku.

VINKKI! Käytä tuoretta kesäkurpitsaa sen ollessa sesongissa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

admin

edellinen
Kikherneitä Tikka Masala
seuraava
Mausteinen papukeitto
edellinen
Kikherneitä Tikka Masala
seuraava
Mausteinen papukeitto