Kikherneitä Tikka Masala

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
200 g Sipulikuutio
10 g Garam masala-mausteseos
2 g Kardemumma
2000 g Kikherne säilyke
1000 g Tomaattimurska
100 g Tomaattisose
4 dl Vesi
40 g Kasvisliemijauhe
30 g Inkivääritahna
20 g Valkosipulimurska
5 g Sokeri
8 g Jodioitu suola
5 dl Kaurakerma
50 g Maissitärkkelys

Ravintoarvot (per 100 g)

489,21 kJ / 116,92 kcal
Energia
4,23 g
Rasva
0,71 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,97 g
Hiilihydraatti
3,15 g
Ravintokuitu
4,85 g
Proteiini
0,70 g
Suola
Tulosta

Kikherneitä Tikka Masala

CHICKPEA TIKKA MASALA | TIKKA MASALA MED KIKÄRTER 

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.

Annoksen (kastike 200 g ja ohrasuurimoiden 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna öljy padassa ja kuullota sipuleita ja kuivamausteita siinä hetki.

Lisää valutetut kikherneet, tomaattimurska, tomaattisose, kasvisliemijauhe, valkosipulimurska, inkivääritahna, vesi, sokeri ja suola. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.

Lisää kaurakerma ja vesitilkkaan liuotettu maissitärkkelys. Kiehauta ja tarkista maku.

Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Kikherneitä Tikka Masalan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

admin

edellinen
Kikherne-aprikoosipata
seuraava
Linssi-masalakeitto
edellinen
Kikherne-aprikoosipata
seuraava
Linssi-masalakeitto