Kikherne-aprikoosipata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g rypsiöljy
200 g sipulikuutio
2 g jauhettu kaneli
4 g juustokumina
2 g kardemumma
2 g jauhettu inkivääri
30 g valkosipulimurska
1000 g isot juureskuutiot pakaste
1200 g kikherne säilyke
1200 g tomaattimurska
50 g tomaattisose
40 g kasvisliemijauhe
6 dl vesi
200 g aprikoosirouhe
20 g sokeri
4 g mustapippurirouhe
10 g jodioitu suola
5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
15 g persilja pakaste

Ravintoarvot

386,18 kJ / 92,30 kcal
Energia
3,36 g
Rasva
0,56 g
Tyydyttyneet rasvahapot
10,70 g
Hiilihydraatti
2,30 g
Ravintokuitu
2,93 g
Proteiini
0,64 g
Suola
Tulosta

Kikherne-aprikoosipata

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 230 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,600 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.

Annoksen (pata 230 g ja täysjyvä-couscous 130 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa/kattilassa ja kuullota sipulikuutioita ja mausteita siinä hetki. Lisää juureskuutiot, valutetut kikherneet, tomaattimurska, tomaattisose, vesi, kasvisliemijauhe, aprikoosirouhe ja suola. Hauduta 10-15 minuuttia miedolla lämmöllä.

Lisää kaurakerma ja persilja. Kiehauta ja tarkista maku.

Tarjoa täysjyvä-couscousin kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Kikherne-aprikoosipadan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Keltainen papucurry
seuraava
Kikherneitä Tikka Masala
edellinen
Keltainen papucurry
seuraava
Kikherneitä Tikka Masala