Raaka-aineet
-
50 g Rypsiöljy
-
200 g Sipulikuutio
-
2 g Jauhettu kaneli
-
4 g Juustokumina
-
2 g Kardemumma
-
2 g Jauhettu inkivääri
-
30 g Valkosipulimurska
-
1000 g Isot juureskuutiotpakaste
-
1200 g Kikhernesäilyke
-
1200 g Tomaattimurska
-
50 g Tomaattisose
-
40 g Kasvisliemijauhe
-
6 dl Vesi
-
200 g Aprikoosirouhe
-
20 g Sokeri
-
4 g Mustapippurirouhe
-
10 g Jodioitu suola
-
5 dl Kaurakerma
-
15 g Persiljapakaste
Lisätiedot
Annoskoko: 230 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,600 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS
HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.
Annoksen (pata 230 g ja täysjyvä-couscous 130 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kuumenna rypsiöljy padassa/kattilassa ja kuullota sipulikuutioita ja mausteita siinä hetki. Lisää juureskuutiot, valutetut kikherneet, tomaattimurska, tomaattisose, vesi, kasvisliemijauhe, aprikoosirouhe ja suola. Hauduta 10-15 minuuttia miedolla lämmöllä.
Lisää kaurakerma ja persilja. Kiehauta ja tarkista maku.
Tarjoa täysjyvä-couscousin kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Kikherne-aprikoosipadan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.