Keltainen papucurry

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g rypsiöljy
200 g sipulikuutio
10 g curry-mausteseos
2 g kurkuma
1 l vesi
1000 g kidneypapu säilyke
700 g valkokaalisuikale
500 g parsakaali pakaste
80 g vihreä currytahna
30 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
20 g valkosipulimurska
20 g makeuttamaton sitruunamehu
8 g jodioitu suola
1 l kaurakerma 15% gluteeniton
50 g maissitärkkelys

Ravintoarvot

350,82 kJ / 83,85 kcal
Energia
3,87 g
Rasva
0,88 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,36 g
Hiilihydraatti
2,45 g
Ravintokuitu
3,23 g
Proteiini
0,75 g
Suola
Tulosta

Keltainen papucurry

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,150 kg

Vegaaninen

Allergeenit: sarviapila
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A

Annoksen (kastike 200 g ja täysjyvä-couscous 130 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa ja kuullota sipulikuutioita ja mausteita siinä hetki.

Huuhtele ja valuta pavut. Lisää kaikki muut ainekset paitsi kaurakerma ja maissitärkkelys pataan. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.

Lisää kaurakerma ja vesitilkkaan liuotettu maissitärkkelys. Kiehauta ja tarkista maku.

Tarjoa kotimaisen viljalisäkkeen kanssa.

VINKKI! Pakastetun parsakaalin voi korvata myös tuoreella.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Keltaisen papucurryn kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa
seuraava
Kikherne-aprikoosipata
edellinen
Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa
seuraava
Kikherne-aprikoosipata