Keltainen papucurry

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
200 g Sipulikuutio
10 g Curry-mausteseos
2 g Kurkuma
700 g Valkokaalisuikale
20 g Valkosipulimurska
500 g Parsakaali pakaste
1000 g Kidneypapu säilyke
80 g Vihreä currytahna
1 l Vesi
20 g Sitruunamehu
30 g Kasvisliemijauhe
8 g Jodioitu suola
1 l Kaurakerma
50 g Maissitärkkelys

Ravintoarvot (per 100 g)

350,82 kJ / 83,85 kcal
Energia
3,87 g
Rasva
0,88 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,36 g
Hiilihydraatti
2,45 g
Ravintokuitu
3,23 g
Proteiini
0,75 g
Suola
Tulosta

Keltainen papucurry

YELLOW BEAN CURRY | GUL BÖNCURRY

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,150 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.

Annoksen (kastike 200 g ja täysjyvä-couscous 130 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa ja kuullota sipulikuutioita ja mausteita siinä hetki.

Huuhtele ja valuta pavut. Lisää kaikki muut ainekset paitsi kaurakerma ja maissitärkkelys pataan. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.

Lisää kaurakerma ja vesitilkkaan liuotettu maissitärkkelys. Kiehauta ja tarkista maku.

Tarjoa kotimaisen viljalisäkkeen kanssa.

VINKKI! Pakastetun parsakaalin voi korvata myös tuoreella.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

admin

edellinen
Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa
seuraava
Kikherne-aprikoosipata
edellinen
Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa
seuraava
Kikherne-aprikoosipata