Ainekset
-
3 l vesi
-
1600 g papusekoitussäilyke
-
1200 g perunakuutiokypsä
-
1000 g tomaattimurska
-
800 g juuressuikalesekotuspakaste
-
800 g maissi
-
50 g rypsiöljy
-
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
40 g sokeri
-
30 g valkosipulimurska
-
30 g makeuttamaton sitruunamehu
-
6 g juustokumina
-
6 g mustapippurirouhe
-
6 g jodioitu suola
-
3 g kuivattu oregano
-
40 g persiljapakaste
Valmistusohje
Annoskoko: noin 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,950 kg
Vegaaninen
Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: L, M, G, V, Vs
Annoksen (400 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Laita kaikki ainekset persiljaa lukuun ottamatta pataan ja hauduta hiljalleen noin 30 minuuttia. Lisää lopuksi persilja. Tarkista maku.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Mausteisen papukeiton kylmävalmistusreseptin löydät täältä.