Härkäpapubolognaise ja spagetti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g rypsiöljy
1.2 l vesi
2000 g tomaattimurska
400 g juuressuikalesekotus pakaste
100 g tomaattisose
40 g valkosipulimurska
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
30 g punaviinietikka
25 g sokeri
6 g paprikajauhe
4 g mustapippurirouhe
4 g yrttiseos
4 g jodioitu suola
1000 g Tarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)

Ravintoarvot

64,89 kcal / 271,49 kJ
Energia
1,84 g
Rasva
0,24 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,50 g
Hydraatti
3,52 g
Ravintokuitu
3,99 g
Proteiini
0,56 g
Suola
Tulosta

Härkäpapubolognaise ja spagetti

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 220 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,400 kg

Vegaaninen

Kastikkeen allergeenit: Ei allergeeneja
Kastikkeen merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (kastike 220 g, spagetti 170 g ja vegaaninen juustoraaste 20 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Laita juuressekoitus, tomaattimurska, tomaattisose, rypsiöljy ja mausteet pataan. Keitä hiljalleen noin 10 min. Lisää härkäpapuvalmiste ja kypsennä vielä hetki. Suurusta tarvittaessa.

Tarjoa täysjyväspagetin ja vegaanisen juustoraasteen kanssa. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Härkäpapu-bolognaisen kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Pinaattipannukakku ja omena-puolukkahilloke
seuraava
Linssi-bataattimuhennos
edellinen
Pinaattipannukakku ja omena-puolukkahilloke
seuraava
Linssi-bataattimuhennos