Ainekset
-
50 g rypsiöljy
-
1.2 l vesi
-
2000 g tomaattimurska
-
400 g juuressuikalesekotuspakaste
-
100 g tomaattisose
-
40 g valkosipulimurska
-
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
30 g punaviinietikka
-
25 g sokeri
-
6 g paprikajauhe
-
4 g mustapippurirouhe
-
4 g yrttiseos
-
4 g jodioitu suola
-
1000 g Tarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
Valmistusohje
Annoskoko: 220 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,400 kg
Vegaaninen
Kastikkeen allergeenit: Ei allergeeneja
Kastikkeen merkinnät: L, M, G, V, Vs
Annoksen (kastike 220 g, spagetti 170 g ja vegaaninen juustoraaste 20 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Laita juuressekoitus, tomaattimurska, tomaattisose, rypsiöljy ja mausteet pataan. Keitä hiljalleen noin 10 min. Lisää härkäpapuvalmiste ja kypsennä vielä hetki. Suurusta tarvittaessa.
Tarjoa täysjyväspagetin ja vegaanisen juustoraasteen kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Härkäpapu-bolognaisen kylmävalmistusreseptin löydät täältä.