Härkistä ja mustapapuja BBQ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1500 g tomaattimurska
700 g mustapapu säilyke
6 dl vesi
500 g Härkis original -härkäpapumurska maustamaton
400 g maissi pakaste
300 g paprikakuutio
200 g sipulikuutio
100 g BBQ-kastike
50 g rypsiöljy
20 g valkosipulimurska
20 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
20 g sokeri
4 g mustapippurirouhe
4 g paprikajauhe
2 g chilijauhe
10 g jodioitu suola

Ravintoarvot

479,27 kJ / 114,54 kcal
Energia
3,47 g
Rasva
0,32 g
Tyydyttyneet rasvahapot
13,40 g
Hiilihydraatti
3,71 g
Ravintokuitu
5,35 g
Proteiini
0,77 g
Suola
Tulosta

Härkistä ja mustapapuja BBQ

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: herne, sinappi, selleri
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A

Annoksen (kastike 200 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Huuhtele ja valuta pavut. Sekoita kaikki aineet keskenään GN-astiassa. Kuumenna uunissa yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 140°C kannen alla välillä sekoittaen, kunnes ruoan lämpötila on yli +80°C. 

Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.   

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta. 

edellinen
Härkäpapu-bolognaise ja spagetti
seuraava
Bataatti-linssikeitto
edellinen
Härkäpapu-bolognaise ja spagetti
seuraava
Bataatti-linssikeitto