Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
8 dl Vesi
1000 g Tomaattimurska
5 dl Kaurakerma
1620 g Maustamaton tofukuutio Jalotofu
250 g Sipulikuutio
500 g Pinaatti
60 g Rypsiöljy
80 g Soijakastike
40 g Kasvisliemijauhe
60 g Inkivääritahna
30 g Valkosipulimurska
20 g Garam masala-mausteseos
20 g Sokeri
6 g Mustapippurirouhe

Ravintoarvot

319,21 kJ / 76,29 kcal
Energia
4,62 g
Rasva
0,73 g
Tyydyttyneet rasvahapot
4,13 g
Hiilihydraatti
1,66 g
Ravintokuitu
3,55 g
Proteiini
0,75 g
Suola
Tulosta

Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: noin 220 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,500 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, soija
Merkinnät: VEG, M, SO, VS

Annoksen (kastike 220 g ja neljän viljan jyvät 195 g) hiilijalanjälki: 0,5 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Jos käytät pakastetuotteita, temperoi yön yli kylmiössä. Valuta tofukuutioita reikäpakissa tai siivilässä kunnes kaikki neste on valunut pois. Sekoita vesi, tomaattimurska ja kaurakerma keskenään. Lisää tofu, sipulikuutiot, pinaatti, rypsiöljy ja mausteet kastikkeeseen, sekoita. Kuumenna uunissa yhdistelmätoiminnolla 140°C (50% höyry) välillä sekoittaen, kunnes ruoan lämpötila on yli +80°C. 

Tarjoa lähituotetun viljalisäkkeen kanssa. 

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 

 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta. 

edellinen
Keltainen papucurry
seuraava
Nyhtökaurastroganoff
edellinen
Keltainen papucurry
seuraava
Nyhtökaurastroganoff