Ainekset
-
960 g täysjyväcouscous
-
1.6 l vesi
-
30 g rypsiöljy
Valmistusohje
Annoskoko: 130 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 2,600 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, vehnä
Merkinnät: L, M, V, A
Annoksen (kikherne-aprikoosipata 230 g ja täysjyväcouscous 130 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää couscous ja rypsiöljy. Laita kansi päälle ja anna hautua 5 minuuttia. Sekoita tasaiseksi.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.