Punajuuri-nyhtökauravuoka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1000 g kaurakerma 15% gluteeniton
800 g sokeroimaton soijajuoma
60 g kylmätärkkelys
30 g valkosipulimurska
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
6 g paprikajauhe
4 g kuivattu timjami
4 g mustapippurirouhe
10 g jodioitu suola
200 g vegaaninen juustoraaste
2000 g punajuurisuikale pakaste
2000 g peruna-sipulisekoitus pakaste
500 g Nyhtökaura maustamaton
400 g valkopapu säilyke

Ravintoarvot

113,58 kcal / 475,21 kJ
Energia
4,14 g
Rasva
1,09 g
Tyydyttyneet rasvahapot
11,97 g
Hiilihydraatti
2,12 g
Ravintokuitu
5,57 g
Proteiini
0,64 g
Suola
Tulosta

Punajuuri-nyhtökauravuoka

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija, herne
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs, A

Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Valuta ja huuhtele pavut. Jos käytät pakastetuotteita, temperoi ne yön yli kylmiössä. Sekoita soijajuoma ja kaurakerma keskenään. Lisää kylmätärkkelys nesteeseen voimakkaasti vatkaten. Lisää mausteet ja vegaaninen juustoraaste. Yhdistä punajuurisuikaleet, peruna-sipulisekoitus, nyhtökaura ja valkopavut kastikkeeseen, sekoita. Kaada seos voideltuun vuokaan (1/1 GN 65). Paista yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 160 °C kunnes ruoan sisälämpötila on +80°C.

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta.  

ranskalainen linssikeitto
edellinen
Tomaattinen linssikeitto ja aioli
seuraava
Mausteinen papukeitto
ranskalainen linssikeitto
edellinen
Tomaattinen linssikeitto ja aioli
seuraava
Mausteinen papukeitto