Ainekset
-
2000 g punajuurisuikalepakaste
-
2000 g peruna-sipulisekoituspakaste
-
500 g Nyhtökauramaustamaton
-
400 g valkopapusäilyke
-
200 g vegaaninen juustoraaste
-
1 l kaurakerma 15% gluteeniton
-
8 dl sokeroimaton soijajuoma
-
60 g maissitärkkelys
-
30 g valkosipulimurska
-
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
4 g kuivattu timjami
-
6 g paprikajauhe
-
4 g mustapippurirouhe
-
10 g jodioitu suola
Valmistusohje
Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: soija, herne
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs, A
Annoksen (vuoka 300 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Sekoita keskenään punajuurisuikaleet, peruna-sipulisekoitus, vegaaninen juustoraaste, nyhtökaura ja valkopavut. Laita voideltuun vuokaan (1/1 GN 65). Sekoita soijajuoma ja kaurakerma keskenään. Lisää joukkoon kasvisliemijauhe, maissitärkkelys, suola ja mausteet. Kaada vuokaan. Paista yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 160 °C noin 50 minuuttia.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Punajuuri-nyhtökauravuoan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.