Linssi-bataattimuhennos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g rypsiöljy
200 g sipulikuutio
2 l vesi
1000 g tomaattimurska
100 g tomaattisose
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
30 g valkosipulimurska
30 g inkivääritahna
2 g jauhettu inkivääri
5 g juustokumina
2 g muskottipähkinä
2 g jauhettu kaneli
14 g jodioitu suola
800 g punainen linssi kuivattu
1000 g bataattikuutio pakaste
500 g kookosmaito

Ravintoarvot

108,64 kcal / 454,58 kJ
Energia
3,67 g
Rasva
2,08 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,98 g
Hiilihydraatti
2,00 g
Ravintokuitu
4,80 g
Proteiini
0,73 g
Suola
Tulosta

Linssi-bataattimuhennos

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 245 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,900 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (muhennos 245 g ja ohrasuurimoita 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Laita pataan rypsiöljy, sipuli, vesi, tomaattimurska, tomaattisose ja mausteet. Kiehauta. Lisää joukkoon linssit, bataattikuutiot ja kookosmaito. Hauduta, kunnes lissit ovat kypsiä. Varo keittämästä liian pitkään, etteivät linssit puuroudu.

Tarjoa lähituotetun täysjyväohran kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Linssi-bataattimuhennoksen kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Härkäpapubolognaise ja spagetti
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukan siemenet
seuraava
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukansiemenet
edellinen
Härkäpapubolognaise ja spagetti
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukan siemenet
seuraava
Porkkana-maapähkinävoikeitto ja paahdetut auringonkukansiemenet