Kukkakaali-kikhernekorma

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
8 dl vesi
50 g kylmätärkkelys
1 l kaurakerma 15% gluteeniton
50 g rypsiöljy
50 g makeuttamaton sitruunamehu
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
30 g inkivääritahna
20 g sokeri
3 g curry-mausteseos
3 g mustapippurirouhe
2 g kurkuma
2 g kardemumma
2 g jauhettu korianteri
10 g jodioitu suola
1200 g kikherne säilyke
1000 g kukkakaali pakaste
500 g perunakuutio Kypsä
200 g sipulikuutio

Ravintoarvot

435,71 kJ / 104,14 kcal
Energia
4,87 g
Rasva
0,91 g
Tyydyttyneet rasvahapot
10,27 g
Hiilihydraatti
2,09 g
Ravintokuitu
3,31 g
Proteiini
0,69 g
Suola
Tulosta

Kukkakaali-kikhernekorma

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 225 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,500 kg

Vegaaninen

Allergeenit: sarviapila
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A

Annoksen (kastike 225 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Huuhtele ja valuta kikherneet. Sekoita kylmätärkkelys veteen voimakkaasti vatkaten. Lisää kaurakerma, rypsiöljy ja mausteet, sekoita. Yhdistä sipulikuutiot, kikherneet, perunakuutiot ja kukkakaalit kastikkeeseen. Kuumenna uunissa yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 140°C kannen alla välillä sekoittaen, kunnes ruoan lämpötila on yli +80°C.

Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa. 

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta. 

edellinen
Linssi-bataattimuhennos
seuraava
Kikherneitä Tikka Masala
edellinen
Linssi-bataattimuhennos
seuraava
Kikherneitä Tikka Masala