Kukkakaali-kikhernekorma

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g rypsiöljy
200 g sipulikuutio
3 g curry-mausteseos
3 g mustapippurirouhe
2 g kurkuma
2 g kardemumma
2 g jauhettu korianteri
1200 g kikherne säilyke
1000 g kukkakaali pakaste
500 g perunakuutio kypsä
8 dl vesi
50 g makeuttamaton sitruunamehu
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
30 g inkivääritahna
30 g valkosipulimurska
20 g sokeri
10 g jodioitu suola
50 g maissitärkkelys
1 l kaurakerma 15% gluteeniton

Ravintoarvot

435,71 kJ / 104,14 kcal
Energia
4,87 g
Rasva
0,91 g
Tyydyttyneet rasvahapot
10,27 g
Hiilihydraatti
2,09 g
Ravintokuitu
3,31 g
Proteiini
0,69 g
Suola
Tulosta

Kukkakaali-kikhernekorma

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 225 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,500 kg

Vegaaninen

Allergeenit: sarviapila
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A

Annoksen (kastike 225 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa ja kuullota sipulikuutioita ja kuivamausteita siinä hetki. Huuhtele ja valuta kikherneet. Lisää kaikki muut ainekset paitsi kaurakerma ja maissitärkkelys pataan ja hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää kaurakerma ja maissitärkkelys liotettuna tilkkaan vettä. Kiehauta ja tarkista maku.

Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.

VINKKI! Mikäli kukkakaali on sesongissa, kannatta käyttää tuoretta.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Kukkakaali-kikhernekorman kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Härkäpapu-pastavuoka
seuraava
Valkopapu-juuressosekeitto
edellinen
Härkäpapu-pastavuoka
seuraava
Valkopapu-juuressosekeitto