Linssilasagnette

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1600 g vihreä säilykelinssi
2 l vesi
1 l kaurakerma 15% gluteeniton
3000 g tomaattimurska
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
30 g sokeri
20 g valkosipulimurska
6 g kuivattu basilika
6 g mustapippurirouhe
12 g jodioitu suola
800 g täysjyvälasagnette
500 g juuressuikalesekotus
300 g aurinkokuivattu tomaattisuikale
200 g vegaaninen juustoraaste

Ravintoarvot

105,60 kcal / 441,84 kJ
Energia
3,28 g
Rasva
0,85 g
Tyydyttyneet rasvahapot
13,93 g
Hiilihydraatti
1,87 g
Ravintokuitu
3,74 g
Proteiini
0,48 g
Suola
Tulosta

Linssilasagnette

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 8,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, vehnä
Merkinnät: L, M, V, Vs, A

Annoksen (lasagnette 400 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Temperoi pakastettu juuressuikalesekoitus yön yli kylmiössä. Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Huuhtele ja valuta linssit. Sekoita vesi, kaurakerma, tomaattimurska ja mausteet keskenään. Yhdistä kastikkeeseen juuressuikaleet, linssit, aurinkokuivatut tomaatit ja pasta. Sekoita seos ja kaada GN-astiaan. Lisää vegaaninen juustoraaste lopuksi pinnalle. Paista yhdistelmätoiminnolla (50 % Höyry) +140°C, kunnes ruoan sisälämpötila on +80°C. 

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta.

edellinen
Savutofukiusaus
seuraava
Linssi-perunakiusaus
edellinen
Savutofukiusaus
seuraava
Linssi-perunakiusaus