Ainekset
-
3000 g tomaattimurska
-
2 l vesi
-
1 l kaurakerma 15% gluteeniton
-
500 g juuressuikalesekotuspakaste
-
1600 g vihreä säilykelinssi
-
300 g aurinkokuivattu tomaattisuikale
-
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
30 g sokeri
-
20 g valkosipulimurska
-
6 g kuivattu basilika
-
6 g mustapippurirouhe
-
12 g jodioitu suola
-
800 g täysjyvälasagnette
-
200 g vegaaninen juustoraaste
Valmistusohje
Annoskoko: 400 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 8,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, vehnä
Merkinnät: L, M, V, Vs, A
Annoksen (lasagnette 400 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Sekoita keskenään kylminä tomaattimurska, vesi, kaurakerma, juuressuikaleet, linssit, aurinkokuivatut tomaatit, kasvisliemijauhe ja mausteet. Lisää voideltuun vuokaan (1/1 GN 65) kypsentämättömänä lasagnetet. Kaada tomaattikastike päälle ja sekoita. Lisää vegaaninen juustoraaste lopuksi pinnalle ja paista yhdistelmätoiminnolla 160 °C noin tunti.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Linssilasagneten kylmävalmistusreseptin löydät täältä.