Ainekset
-
1150 g kylmäsavutofuJalotofu
-
4000 g peruna-sipulisekoituspakaste
-
1.6 l kaurakerma 15% gluteeniton
-
4 dl kaurajuoma gluteeniton
-
50 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
40 g dijonsinappi
-
30 g maissitärkkelys
-
20 g valkosipulimurska
-
3 g kuivattu timjami
-
6 g mustapippurirouhe
-
6 g paprikajauhe
-
16 g jodioitu suola
Valmistusohje
Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: soija, sinappi
Merkinnät: L, M, G, So, Vs, A
Annoksen (kiusaus 300 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kuutioi savutofu. Laita perunasipulisekoitus ja savutofukuutiot voideltuun vuokaan (GN 1/1 65). Lisää mausteet, kasvisliemijauhe, kauramaito ja maissitärkkelys kaurakerman joukkoon ja sekoita huolellisesti. Kaada kermaliemi vuokaan ja sekoita. Paista yhdistelmätoiminolla (höyry 50%) 160 °C noin 1 tunti.
VINKKI! Savutofun voi korvata myös Jalotofun maustamattomalla- tai marinoidulla tofulla, jos haluaa kiusauksesta miedomman makuisen.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Savutofukiusauksen kylmävalmistusreseptin löydät täältä.