Savutofukiusaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1150 g kylmäsavutofu Jalotofu
4000 g peruna-sipulisekoitus pakaste
1.6 l kaurakerma 15% gluteeniton
4 dl kaurajuoma gluteeniton
50 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
40 g dijonsinappi
30 g maissitärkkelys
20 g valkosipulimurska
3 g kuivattu timjami
6 g mustapippurirouhe
6 g paprikajauhe
16 g jodioitu suola

Ravintoarvot

116,87 kcal / 489 kJ
Energia
4,65 g
Rasva
1,01 g
Tyydyttyneet rasvahapot
14,34 g
Hiilihydraatti
0,90 g
Sokeri
0,86 g
Ravintokuitu
3,19 g
Proteiini
0,65 g
Suola
Tulosta

Savutofukiusaus

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 300 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija, sinappi
Merkinnät: L, M, G, So, Vs, A

Annoksen (kiusaus 300 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuutioi savutofu. Laita perunasipulisekoitus ja savutofukuutiot voideltuun vuokaan (GN 1/1 65). Lisää mausteet, kasvisliemijauhe, kauramaito ja maissitärkkelys kaurakerman joukkoon ja sekoita huolellisesti. Kaada kermaliemi vuokaan ja sekoita. Paista yhdistelmätoiminolla (höyry 50%) 160 °C noin 1 tunti.

VINKKI! Savutofun voi korvata myös Jalotofun maustamattomalla- tai marinoidulla tofulla, jos haluaa kiusauksesta miedomman makuisen.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Savutofukiusauksen kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Nyhtökaura-kaalilaatikko
seuraava
Linssilasagnette
edellinen
Nyhtökaura-kaalilaatikko
seuraava
Linssilasagnette