Härkäpapu-bolognaise ja spagetti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
2000 g tomaattimurska
1.2 l vesi
1000 g Tarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
400 g juuressuikalesekotus pakaste
100 g tomaattisose
50 g rypsiöljy
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
40 g valkosipulimurska
30 g punaviinietikka
25 g sokeri
6 g paprikajauhe
4 g mustapippurirouhe
4 g yrttiseos kuivattu
4 g jodioitu suola

Ravintoarvot

64,89 kcal / 271,49 kJ
Energia
1,84 g
Rasva
0,24 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,50 g
Hydraatti
3,52 g
Ravintokuitu
3,99 g
Proteiini
0,56 g
Suola
Tulosta

Härkäpapu-bolognaise ja spagetti

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 220 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,400 kg

Vegaaninen

Kastikkeen allergeenit: Ei allergeeneja
Kastikkeen merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (kastike 220 g, spagetti 170 g ja vegaaninen juustoraaste 20 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Sekoita kaikki aineet keskenään GN-astiassa. Kuumenna uunissa yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 140°C kannen alla välillä sekoittaen, kunnes ruoan lämpötila on yli +80°C.  

Tarjoa täysjyväspagetin ja vegaanisen juustoraasteen kanssa.  

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta. 

edellinen
Nyhtökaurastroganoff
seuraava
Härkistä ja mustapapuja BBQ
edellinen
Nyhtökaurastroganoff
seuraava
Härkistä ja mustapapuja BBQ